Takeldienst & depannage

Ons team is altijd 24/7 beschikbaar

Snel & Efficiënt

Uw voertuig is geïmmobiliseerd na pech of een ongeval? U zoekt een pechverhelper in België, contacteer ons pechverhelpingsteam, wij zullen snel tussenkomen om u te helpen of uw auto te verplaatsen naar de garage of plaats van uw keuze.

Onze diensten

Start de batterij

Een accu die niet genoeg vermogen heeft om een voertuig te starten is een van de meest voorkomende problemen, wat de reden ook is; wij zijn er om een oplossing voor u te vinden.

Sleepdienst

Uw voertuig kan niet meer rijden en moet worden weggesleept? Ons professionele netwerk van Towing.be heeft de capaciteit om uw voertuig naar de locatie van uw keuze te slepen.

ongeval slepen

Rien de pire que d'être impliqué dans un accident. Si votre véhicule a subi un accident et ne peut plus rouler, vous pouvez aussi faire appel à Towing.be. Vous connaitrez le prix à l'avance et vous pourrez décider de l'endroit où le véhicule doit être déposé.

Brandstof

Er is niets erger dan betrokken raken bij een ongeluk. Indien uw voertuig betrokken is geweest bij een ongeval en niet meer kan worden bestuurd, kunt u ook een beroep doen op Towing.be. U kent de prijs op voorhand en u kunt beslissen waar het voertuig moet worden afgezet.

Dienst boven alles

Al onze reparateurs zijn opgeleid in mechanica en stellen hun vaardigheden tot uw dienst.

Open chat
Need Help
Hello,
Can i help you ?